فهرست

گالری تصاویر

22.jpg
166.jpg
1609.jpg
1601.jpg
1603.jpg
1602.jpg
1602.jpg
1606.jpg
01-nabi2.JPG
6-sadegh.JPG

هر روز ادعاي دفاع از حقوق بشر غرب را در بدن تاول ‌زده‌ام مرور مي‌كنم مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط etemad   
دوشنبه ، 8 تیر 1388 ، 11:24
يك جانباز شيميايي عمليات والفجر 8 گفت: ادعاي دروغين دفاع از حقوق بشر غرب را هر روز با مشاهده بدن تاول ‌زده‌ام مرور مي‌كنم.
اياد ورام زاده امروز به‌مناسبت فرا رسيدن هشت تيرماه روز مبارزه با سلاح‌هاي شيميايي و ميكروبي در گفتگو با خبرنگار فارس در خرمشهر افزود: دو بار در جبهه‌هاي حق عليه باطل مجروح شدم يك بار در عمليات والفجر 5 و بار ديگر در عمليات كربلاي 8 بر اساس حمله شيميايي جنايتكاران بعثي مجروح شدم و اكنون افتخار دارم كه جانباز شيميايي 65 درصدي هستم.
وي اظهار داشت: با گذشت قريب 24سال از مجروح شدنم در عمليات‌هاي‌ والفجر 8 و 5 درد ناشي از سوختگي مواد شيميايي لحظه‌اي امانم نمي‌دهد و هر روز آرزوي رسيدن مرگ را مي‌كنم.
اين جانباز سرافراز 8 سال دفاع مقدس خاطرنشان كرد: حمله شيميايي يكي از وحشتناك‌ترين و غير انساني‌ترين نوع تجاوز به انسانها است در زمان حمله شيميايي ديدن جوانان رزمنده‌اي كه در حين دفاع از جان، مال و ناموس خود پر پر مي‌شوند لحظه‌اي بسيار غم‌انگيز و تراژدي بسيار دردناكي است.
وي افزود: در آن زمان معناي دروغين بودن دفاع از حقوق بشر استكبار جهاني را به وضوح مي‌توان ديد چرا كه عامل رساندن اين گونه سلاح‌هاي غير انساني خود آنها هستند.
جانبار 65 درصدي شيميايي با ذكر خاطراتي از نحوه مجروح شدنش، اينگونه بيان مي‌كند: در عمليات والفجر 8 با يكي از بچه‌هاي رزمنده به نام نعيم براي انجام كاري سوار ماشين شده بوديم كه يك دفعه آتش‌هاي شيميايي دشمن ريخت و دود بسيار غليظي منطقه را فرا گرفت.
وي افزود: تا ماسك‌ها را از پشت صندلي درآورده و به صورت بزنيم متاسفانه مواد شيميايي اثر خود را گذاشته بود و شروع به سوختن صورت و چشمانمان كرد و چشمايمان از اثر مواد شيميايي تنها اشك مي‌ريخت و دنيا در چشم‌هايمان سياه شد.
وي ادامه داد: صحنه بسيار وحشتناكي بود صداي ضجه و ناله‌هاي بچه‌هاي رزمنده كه از سوز مواد شيميايي پر پر مي‌شدند را تا امروز احساس مي‌كنم.
ورام زاده خاطرنشان كرد: ديگر هيچ چيز را احساس نكردم وقتي چشم باز كردم خودم را در بيمارستان صحرايي امام علي(ع) ديدم نيروهاي امدادي به شكل جدي به مداواي ما پرداختند.
اين جانباز شيميايي ادامه داد: نيروهاي امدادي تمام لباس‌هايمان را سوزاندند، چند آمپول مخصوص به ما تزريق كردند و چشمانمان را با سرم شستشو دادند و مقداري دارو به ما دادند.
وي در ادامه به خاطرات خود در عمليات غرورآفرين كربلاي 5 اشاره كرود و اظهار داشت: بعد از حلبچه، بيشترين حمله شيميايي دشمنان جنايتكار بعثي در عمليات كربلاي 5 عليه نيروهاي ايران صورت گرفت چون از نزديكي ما به تنومه و بصره وحشت داشتند ما شهداي بسياري را در اين عمليات تقديم اسلام و ايران اسلامي كرديم اما عراقي‌ها بسيار بيشتر از ما كشته و زخمي دادند، غنائم زيادي نيز در اين عمليات نصيب ما شد.
وي گفت: دشمن بعثي عراق در عمليات كربلاي 5 براي جبران شكست خود به استفاده از مواد شيميايي متوسل شد و اين در حالي بود كه بچه‌ها به دليل خستگي ناشي از عمليات سنگين كربلاي 5 كه با پيروزي‌هاي زيادي همراه بود بي خوابي زيادي كشيده بودند.
وي افزود: صبح زود بعد از خواندن نماز وقتي كه رزمندگان اسلام در حال استراحت بودند دشمن جنايتكار شيميايي زد و عده‌اي از همسنگران ما را كه در حال خواب بودند به شهادت رساند.
وي ادامه داد: از جمله شهداي اين عمليات شهيد دانايي، معاون تيپ؛ بود او زماني كه عراقي‌ها منطقه را شيميايي زدند همه را بيدار كرد و داد مي‌زد بلند شويد بچه‌ها كه از سنگر بيرون آمدند يكي از بچه‌ها ماسكش را گم كرده بود شهيد دانايي با ايثار و از خودگذشتگي ماسك خود را باز كرد و به صورت آن همسنگر بست و آن را بغل كرد و به خارج محدوده برد ولي شهيد دانايي سينه‌اش شيميايي شده بود و برادر همسنگرش را نجات و خودش به شهادت رسيد.
اين جانباز 65درصد شيميايي خاطرنشان كرد: آن روزها و در آن لحظه‌هاي ايثارگري، برادري و همدلي را به شكل واقعي مي‌توانستي ببيني فرمانده و رزمنده معمولي در يك سطح بودند همه مجاهدي بودند در راه خدا براي پاسداري از كيان مقدس جمهوري اسلامي از تهاجم دشمنان.
وي در خصوص وضعيت جسماني‌اش بعد از گذشت 25سال از مجروح شدنش گفت: تا امروز معالجه مي‌شوم و تنها به وسيله دارو زنده هستم.
وي تصريح كرد: داروهايي كه ما مصرف مي‌كنيم تنها در تهران موجود است و ما بايد هر از گاهي به آنجا بريم تا داروي خود را تامين كنيم.
اين جانباز خرمشهري افزود: با وجود دردهايي كه در سينه دارم اما به عشق خميني و رهبري و به عشق شهدايي كه وجودشان را براي پاسداري از اين مرز و بوم هديه كردند اين آلام را تحمل مي‌كنم و خودم را رزمنده ولايت مي دانم.

آمار سایت

بازدید امروز :1197
بازدید دیروز :1239
بازدید این ماه :16153
بازدید کل :413856